skip to Main Content

4 mooiste locaties in Thailand

4 mooiste locaties in Thailand

Thailand is naar mijn mening wel een van de mooiste plekken in heel Azië, met erg veel diversiteit en zoveel leuke dingen die je kan doen. Zelf heb ik alle wonder waardelijke plekken gezien van Thailand en dit zijn mijn 4 mooiste locaties die jij moet bezoeken.

Erawan watervallen

Van alle watervallen die ik in Thailand heb bezocht is de Erawan waterval wel de mooiste van alle. De Erawan waterval bestaat uit zeven kleine watervallen, het water is kristalhelder waardoor je alle vissen ziet zwemmenDe Erawan watervallen worden meer dan eens de mooiste watervallen van Thailand genoemd. Erawan bestaat uit zeven treden die het water aflegt naar beneden. Het water is er zo helder dat je de vissen ziet zwemmen. Zelf kun je er trouwens ook zwemmen. Het is toegestaan om in het water te zwemmen met alle vissen. Dit is echt een aanrader op een warme dag, want het water zelf is erg lekker fris.

Koh phi phi eilanden

De Koh phi phi eilanden zijn de mooiste eilanden in heel Azië naar mijn mening. Het heeft prachtige stranden. Omdat het zo afgelegen is van de buitenwereld voelt alsof je in een heel ander land bent. Je kan er prachtig snorkelen en het is echt de moeite waard om een keer naar de Koh Phi Phi eilanden te gaan.

Krabi

Het mooiste strand van Thailand is Krabi. Het water is kristalblauw en echt een iconische plek van Thailand. Als je naar Thailand bent gegaan voor de stranden is dit echt een must. Krabi ligt in het zuiden van Thailand ten oosten van Phuket. Het is een stuk relaxter dan alle andere stranden omdat het zo groot is.

Khao Sok 

Khao sok is ook een must als je naar Thailand gaat. Het is het alleroudste oerwoud ter wereld, je kunt mooie jungle tochten maken of op het water met een bootje varen en het gebied verkennen. In de ochtend word je wakker en je hoort prachtige jungle geluiden. Dit is een hele unieke ervaring en zeker een aanrader.

Back To Top